acrylverwijderaar pc.

banner nagellak .

Winkelmandje:

Producten:   Totaal: € 0,00

Pronails Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15 50 ml

Pronails Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15 50 ml

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
Anti-Age Hand Cream Rich SPF 15 50 ml De Rich versie van de anti-age handcrème heeft een rijke formule die de droge, meer veeleisende huid diepgaand voedt en hydrateert. • Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden. • De SPF15 beschermt tegen de dagelijkse blootstelling aan schadelijke UVA en UVB stralen. • De handen zijn diep en langdurig gehydrateerd en worden beschermt tegen luchtvervuiling. Vrije radicalen maken geen schijn van kans dankzij de hoge dosis antioxidanten!

Anti-Age Anti-oxidanten beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf die huidveroudering veroorzaken. Optische rimpel-vullers SPF 15 Zal de huid beschermen tegen UVA- (aging) en UVB- (burning) stralen. Anti-Pollution Deep Moisturizing Hand Cream Rich: is een rijkere formule die een diepe en langdurige hydratatie verzekert voor een droge of verouderde huid.

Label nieuw
€ 6,00

Bonus punten U ontvangt 6 punt(en).

Wat zijn punten?
(U spaart punten per iedere besteedde euro. Met deze punten spaart u voor korting op uw volgende bestelling. Voor de exacte regels: klik hier)

Andere klanten kochten ook: