acrylverwijderaar pc.

banner nagellak .

Winkelmandje:

Producten:   Totaal: € 0,00

Pronails Replenishing Hand Mask 225 ml

Pronails Replenishing Hand Mask 225 ml

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
Replenishing Hand Mask 225 ml t diep voedend en herstellend handmasker is pure verwennerij voor de handen. Je merkt het diep hydraterende en herstellende effect onmiddellijk! • Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen in de huid, terwijl hyaluronzuur de productie van collageen meteen bevordert. • Dankzij de huideigen lipiden, die makkelijk herkent worden door het lichaam, zal de huid sneller herstellen en is een langdurig zacht effect zichtbaar. • Onzuiverheden en toxines worden geabsorbeerd door de kaoline klei. En dankzij het Boswelia serrata hars maakt het masker komaf met huidirritatie die te wijten is aan vervuiling, zon en micro-organismen. • Hyaluronzuur brengt de vochtbalans weer op peil, rimpels worden van binnenuit opgevuld en de huid wordt extra gehydrateerd. Dit zorgt dat de handen zachter aanvoelen dan ooit tevoren!

Anti-Age Hyaluronzuur stimuleert de productie van collageen. Repairing Soothing Ultra-moisturizing Hyaluronzuur - Kan een veelvoud van zijn eigen gewicht in water vasthouden en werkt dus als een spons

Label nieuw
€ 14,00

Bonus punten U ontvangt 14 punt(en).

Wat zijn punten?
(U spaart punten per iedere besteedde euro. Met deze punten spaart u voor korting op uw volgende bestelling. Voor de exacte regels: klik hier)

Andere klanten kochten ook: