acrylverwijderaar pc.

banner nagellak .

Winkelmandje:

Producten:   Totaal: € 0,00

Pedicuremotor pronails stofafzuiging

Pedicuremotor pronails stofafzuiging

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
De Vision Pro 700 maakt op alle vlakken zijn naam waar: Dit toestel is 100% ontworpen vanuit de visie van de professionele nagelstylist(e) om sneller, met meer precisie, en met het meeste comfort een prachtig resultaat te kunnen realiseren, bij elke klant. Van elk detail werd onderzocht hoe het kon worden verbeterd, zodat het uiteindelijke model alle andere op alle vlakken overtreft.

EFFICIËNT, GEÏNTEGREERD AFZUIGSYSTEEM

Geïntegreerd in het handstuk en gekoppeld via een afzuigdarm aan aan het toestel, waarin zich de stofzak, motorfilter en afzuigmotor bevinden. Zorgt voor een continue nette werkplek en zuigt de zichtbare stofdeeltjes gelijktijdig op tijdens het vijlen. Het formaat van de stofzak en filter zijn zo berekend om een maximale zuigkracht te kunnen garanderen.

EENVOUDIGE BEDIENING Het extra solide bedieningspaneel is onderverdeeld in twee delen: links de rotatie- richting en -snelheid, rechts de afzuiging. Alle functies van het toestel kan je vanaf hier eenvoudig bedienen en aflezen.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

 Stofwerend dankzij de naadloze afsluiting van het volledige toestel en de geïnte- greerde druktoetsen op het bedieningspaneel. Hierdoor is het toestel eenvoudig te reinigen. Het dagelijks reinigen van het handstuk neemt slechts enkele minuten tijd in beslag. Het bedieningspaneel geeft met het dust bag lampje duidelijk aan wanneer het tijd is voor vervanging van de stofzak. Het service lampje geeft aan wanneer het tijd is oor een groter onderhoud van het volledige toestel (na +/- een jaar).

Label nieuw
€ 1.479,00

Bonus punten U ontvangt 1479 punt(en).

Wat zijn punten?
(U spaart punten per iedere besteedde euro. Met deze punten spaart u voor korting op uw volgende bestelling. Voor de exacte regels: klik hier)